|
Yağ seçimi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
MehMetC3
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2023 Saat 05:10 |
Arkadaşlar merhaba, aracım Citroën C3 1.6 VTI OTOMATIK
22. 000 KM 2011 MODEL benzinli (LPG yok) aracım için hangi marka yağ ve 0w 30, 5w 30 önerirsiniz? şimdiden teşekkürler.
|
|
Berkay Erdinç
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yağ firmalarının internet üzerinden ulaşabileceğiniz yağ seçici bölümleri bulunuyor.
Birçok yağ firmasında bu hizmet bulunuyor. Araç bilgilerini girerek aracınıza uygun tüm sıvıların bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. |
|
MehMetC3
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2023 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
biliyorum hepsine baktım zaten hangi marka yağ ve en iyisi hangisi diye sordum daha çok teşekkürler
|
|
H-a-d-i
3. Vites Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Total Quartz 5.30
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
https://www.hepsiburada.com/liqui-moly-top-tec-4300-5w-30-5-litre-motor-yagi-uretim-yili-2022-pm-HB00000HYR3J
kalite olarak bu markayı tarcih edebilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Berkay Erdinç
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yağ viskozite ilk tercih 0w30 olmalı . Marka olarakta benim fikrim mobil,liqui moly,motul
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |