![]() |
|
Peki 307 ön tweetter |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rylio.murat ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2023 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rylio.murat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2023 Saat 05:32 |
Çok araştırdım bulamadım inada bindim bu twetterlar ön kapı hoparlörü ile nerede birleşiyor bilgisi olan varmı acaba amfi bağladım arabaya teypten sesi fulleyince kendini parçalıyor resmen iptalde etmek istemiyorum kapı hoparlöründen bağımsız bir şekilde teybe direk bağlamak istiyorum vs vs
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |