![]() |
|
206 1.4 hdi BSİ sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
billy07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2023 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2023 Saat 20:05 |
Arkadaşlar merhaba. 2005 model 206 1.4 hdi alarak aranıza yeni katıldım. Benim sorunum şu;
Aracı aldığım kişi kumandalı olan anahtarı kaybetmiş ve yeni anahtar yaptırmış kumandasız olarak. Sonra da kaybettiği kumandalı anahtarı bulmuş. Aracı aldığımda iki anahtarı da verdi bana. Ancak kumandalı anahtar aracı çalıştırmıyor. Bunun için anahtarcıya gittim kod ile hallederiz dediler ama olmadı. Oto elektrikçiye yönlendirdiler. Oto elektrikçi bir tablet bağladı araca ve dedi ki BSİ arızalı ya değişecek mümkünse de tamir olacak dedi. Bununla ilgili sorun yaşayan oldu mu? Malum TR şartlarında ustadan ustaya fikirler ve çözümler farklılık gösterebiliyor. Nasıl bir yol izleyebilirim? Antalya merkezde yönlendirebileceğiniz işini iyi yapan bir usta var mıdır? Teşekkürler.
|
|
billy07
|
|
![]() |
|
mahmut alpay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2019 Konum: ŞANLIURFA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mahmut alpay
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bsi beyni zahmetli.bir istir soldaki.sigorta kutusu
Büyük.ihtimal tablada.diyorlar su alimca.bile problem Beyincilerde çözer cikmasi ya da yenisi masrafli
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |