|
Peugeot 308 bilgi ekranı ayarlanmama sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Emre 308 2010
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2023 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Emre 308 2010
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Şubat 2023 Saat 21:40 |
Merhaba arkadaşlar Peugeot 308 2010 comfort
Aracım için yeni ekran aldım bu ekrandan 308 lerdeki Bilgi ekranı (turuncu ekranı) ayarlayamıyorum Satıcıya sordum bilmiyorum dedi bende Foruma yazıyım dedim Siz ekran aldıysanız o ekrandan hangi markayı modeli seçiyorsunuz Tüm araba modelleri var Peugeot 308 seçiyorum ama maalesef olmuyor Bu hatayı yaşayıp çözen varsa bilgi verebilir mi? Not: Direksiyon kumandasından ekran çalışıyor arabanın yakıt tüketimi vs Bilgiler de görünüyor.
|
|
emrekocamaz
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2024 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emrekocamaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Merhaba hocam, aynı sorun bende de var. Aracı yeni aldım double ekran takmışlar, yakıt bilgisi vs ekranda görünüyor ancak yol bilgisayarından saat tarih ayarı litre/km ayarı falan yapamıyorum. Bir çözüme ulaştınız mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |