![]() |
|
206'ya Saxo Vts Jantı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Şubat 2009 Saat 14:52 |
Arkadaşlar merhaba,
Dün bir 206 gördüm siyah Saxo vts jantları vardı araçta ve çok güzel görünüyordu, yakışmıştı tahminimce... Bir an düşündüm acaba bende mi Vts Jantı alsam diye ![]() Ben de pek abartıya kaçmadan bir jant alayım diyorum ma kararsızım 14 ya da 15 inc almayı düşünüyorum malum yollar çok kötü... Şimdi sormak istiyorum sizce nasıl olur ? Aracım Siyah 206 TX... |
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
saxo kac model idi? vts jantları bıldıgım kadarı ile 14 oluyor..
bence 206 cc jantı al aracına 15 ınch ıdealdir
|
|
![]() |
|
osmans ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2008 Konum: simsiyah Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
ıdeal olan 15 ınc tır bence bendede 206 xs var ve bende 17 jant var bıktım 5 ayda bır alt takım yapmaktan. neden kucultmuyosun ozaman dıceksın ama 17 bı baska duruyo bee
|
|
woodo_21
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bende sirocco jantı tek geçerim..ideal
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
206 ya en cok yakısan jantlar cc jantıyla rc jantı başka jant aramaya gerek yok
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
şeklil 1-a ![]() |
|
![]() |
|
Emin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ağustos 2008 Konum: Koşuyolu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 658 |
Bencede rc jantı en güzelidir.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kırmızı 206 daki jant güzelde,kapıdaki boya işçiliği çok kötü ya :(
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |