![]() |
|
Peugeot 206 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altnyunuss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2022 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı altnyunuss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2022 Saat 06:22 |
Herkese selam olsun,benim2010 model 206 aracım çalışmıyor, marş basıyor,lakin çalışmıyor, lütfen yardımcı olun
|
|
altnyunuss
|
|
![]() |
|
Mstf1966 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Kasım 2022 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle şunu söyleyeyim bir haftadır aynı sorunu yaşıyorum. Araç ısınınca stop ediyor sonrasında soğuyana kadar marş basıyor fakat çalışmıyordu. (206 x line otomatik) kam sensörü ve marş motoru değişti. Bir iki gün sonra yine çalışmamaya ve stp etmeye başladı. Sorun dün çözüldü.Arka koltuğu açtık marş basınca benzin deposundaki sensöre elektrik gitmediğini gördük direksiyon altında sigorta beyninde leğim attığını söyledi usta. Orayı leğimledi stop etmeden eve geldim. Aracı daha fazla deneyemedim inşallah bir daha yapmaz. İyi bir elektrikçiye gidip aracın her yerine elektrik gidip gitmesiğini kontrol ettirmeni tavsiye ederim.
Düzenleyen Mstf1966 - 10 Kasım 2022 Saat 16:33 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |