|
207 Hata kodları ve depollution hatası. yardım pls |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
emrahk
1. Vites Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2022 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 04 Kasım 2022 Saat 08:57 |
Aracım obd cihazına bağladığımda aşağıdaki kodları veriyor. ve yıllardır depollution system faulty hatası veriyor. bir ara Maf sensörü bozuktu değiştirdik hata gitti şimdi tekrar başladı. siliyorum tekrar yanıyor motor ışığı bir süre sonra. kafayı yicem ne önerirsiniz acaba?
hatalar: P0069 - P0490 - P1162 - P1351 - P1350 Kızdırma bujilerini değiştirdim. egr valfindeki kurumlar temizlendi. Turbo değişti. şu an bu hataları almaya devam ediyorum. 0069 kodu map sensörü diyor değiştirsem düzelirmi. yoksa yeni aldığım maf sensörü bozuk olabilir mi? özellikle soğuklarda ilk çalıştırdıktan sonra bi kaç saniye motor kendine gelemiyor bir miktar duman atıyor bu yüzden kızdırma bujilerini değiştirdim ama farketmedi. enjektörler tam bakıma girdi temizlendi ayarlandı enjektörlerde bir sorun yok. kurtulamadım şu Depollution System Faulty hatasından. önerilere açığım.
Düzenleyen emrahk - 04 Kasım 2022 Saat 08:59 |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |