|
Multimedya Hakkında |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
ogzhnavc
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2022 Konum: Beylikdüzü/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 06 Ekim 2022 Saat 11:56 |
Merhaba. Konuyu doğru yere mi açtım bilemiyorum eğer yanlışsa şimdiden kusuruma bakmayın. 2012 model felline paket 3008 aracım var ve itopway yazılı multimedya sistemi takılı. Sormak istediğim konu şudur ki; ben bu aracın gövde üstüne normal kullanımda olan bir ipad mini bağlayabilir miyim? Bağlanabilirse aracın bütün özelliklerini kullanma imkanı tanır mı?(geri görüş, direksiyon kumandasından ses ayarlama vs) son olarak da bu cihazı klima kontrol yerinin üstüne değil de ön gövde üstüne bağlayabilir miyiz? Şimdiden teşekkürler.
|
|
ogzhnavc
1. Vites Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2022 Konum: Beylikdüzü/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Koca forumda hiç kimsenin bilmediği çözümsüz bir konu mu yazdım? 900 kişiden 1 kişinin bile mi fikri yok?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |