|
Hız Göstergesi Problemi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Construct
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Construct
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 22 Eylül 2022 Saat 16:00 |
Merhabalar,
Hız göstergem bu sabah fotoğrafta göründüğü gibi 0(sıfır)' ın altına düştü. Çalışıyor fakat olması gereken noktanın altında kalıyor. Bunu nasıl tamir edebiliriz bilen var mı ? Teşekkürler, |
|
Memreze
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2021 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben aynısını yaşadım. Çakal ustalar tesisattan - gostergeden ondan bundan dediler en son gittim bir hız sensörü aldım. İnternetten araştırarak arabayı lift e kaldirtip değiştirmişti.. benim araç otomatik. Hız sensörü denilen zikimin içi dislinin Denik geldiği yer plastik ve zamanla kırılıyor. Değiştirirsen sorun çözülür. 2020 de 90 TL ye malolmustu bana.
|
|
Construct
1. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2022 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 21 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Construct
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Yardımınız için teşekkür ederim, ben aracı birkaç gün sonra çalıştırdığımda tesadüfen düzeldiğini gördüm. tekrar aynı arızayı kalıcı olarak yaşarsam dediklerinizi hatırlayacağım.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |