![]() |
|
206 Direksiyon simidi (airbagsiz) ariyorum... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Şubat 2009 Saat 20:08 |
Arkadaslar,
206 Direksiyon simidi ariyorum. Fiyati hakkinda dahi olsa bilgi verirseniz sevinirim.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çıkmacılarda bulabılırsın
|
|
![]() |
|
206 airbag siz yok fakat orjinal parca olarak tedarik edile bilinir fiyatı yaklasık olarak 1250 tl civarında
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım arkadaş airbag i istemiyor. sadece simit tek satılıyorsa üstüne patlamamış kapak yada kaplanmış kapak takılırsa olur gibime geliyor
|
|
![]() |
|
bende var aırbagı yok 150 lıra...
|
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bende deri kaplı simit arıyorum. direksiyonum aşındı. eskisini kaplatmak yerine kaplı vaziyette satılık simit var mıdır? |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |