![]() |
|
Arka fren kampana değişimi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
skystar316 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skystar316
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Ağustos 2022 Saat 02:01 |
Arka fren kampana değişimi kaç binde yaptırılır arkadaşlar? Aracım 230 binde hiç değiştirmedim aldığımdan beri. Bosch ve trw marka buldum internette. Değiştirmeyi düşünüyorum.
|
|
![]() |
|
x571 ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1209 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
belli bir km yok. kaç bindir kullanıyorsunuz bilmiyoruz tabi ortalama 3-4 ön değişiminde değiştiriliyor. biterse frene basınca arkalardan metale sürtme sesi gelir.
|
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arka kampanalar cok gec biter ama araç kullanım tarzına göre de değişir. en güzeli kampanaları söküp kontrol etmek ve bir temizlik yapmak eger bitmek üzereyse değiştirirsiniz.
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |