![]() |
|
307 14 hdi çıkmayan hararet problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ay3864 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ağustos 2022 Saat 21:46 |
Cümleten s.a benim problemim hararetin yukselmemesi 2004 307 hdi aracım var hareret göstergesi hem trafikte olsun hem uzun yolda olsun hiç 90 na gelmiyor 70 le 80 arasi oluyor ustaya sordum bi problem yok dedi pek güvenmedim yakın zamanda termostat değişti fakat değiştirmeden öncede hep 80 lerde oluyordu belki içinizden birinde de olmuştur diye yazıyorum bi arizami var yoksa normal mi bilemedim şimdiden teşekkür ederim hayırlı günleriniz olsun
|
|
![]() |
|
ersin61 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
80-85 lik termostat takılmıştır normal eğer zorlamada yokuş yukarı çıkışlarda fan acıyorsa sıkıntı yok kafan rahat olsun fan acıyorsa normal
|
|
PEUGEOT 307 1.6 HDI 2007 PREMİUM
|
|
![]() |
|
Ay3864 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar öncelikle ilginize teşekkür ederim. Sizinde dediğiniz gibi fan 80 olunca açılıyor bi sıkıntı olmuyor aslında ama panik oldum bi problem mi var diye ben eski model araçlarda biliyordum dereceli termostat bunlarda da varmış yeni bi bilgi daha öğrendim teşekkürler
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |