![]() |
|
Bir kaç soru? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2022 Saat 08:41 |
Merhabalar hocam.
1-gözlük kabı hakkında malesef bende bilgi sahibi değilim ancak t7 kasalarda üst paketlerde mevcuttu. 2-takılır ama multimedia sistemi taktırmanız lazım. 3-adblue değişmiyor hocam ekleme yapılması lazım. zaten araç uyarı verir azaldığı zaman. siz ekleme yapmanız yeterli
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
tayfux ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2022 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhabalar. Peugeot markası ile ilk defa tanışıyorum. Bir kaç sorum olacak.
1- Araca gözlük kabı almak istiyorum. Bizim araçlara göre piyasada mevcut mu? Araştırdım ancak orjinal birşey bulamadım? 2- Geri görüş kamerası takılıyor mu sonradan? maaliyet ne olur? aracım active paket. 3- Adblue bakımdan bakıma mı değişiyor? Ara ara eklemek yada değiştirmek gerekir mi? |
|
2015 PEUGEOT 308 1.6 BLUEHDİ EAT6
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |