![]() |
|
307cc aracımdan çıkma orjinal parçaları satıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cesijames ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2022 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cesijames
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2022 Saat 15:15 |
Herkese merhaba ,
Ben 307cc arabamda aldığımda değiştirdiğim altta yazılı orjinal parçaları satmaya karar verdim; -peugeot 307 cc arka yan kapı içleri orijinal büyük hoparlörler takım temiz çalışır durumda -peugeot 307 cc ön yan kapı içleri orijinal hoparlörler takım çalışır ve temiz durumda -peugeot 307 cc orijinal çalışır durumda5li cd charger -peugeot 307 cc orjinal çalışır durumda temiz teyp set -peugeot 307 cc ön sürücü ve yolcu koltuk kafalıkları isteyenler olursa benimle bağlantı kursunlar lütfen. Resimleri mevcuttur gönderebilirim. saygı ve sevgiyle cenk |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hayırlı satışlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
cesijames ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2022 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cesijames
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim. şaşmazda sanırım ucuza parça alabileceğimiz parça satıcısı varmış sizin bildiğiniz öğrenebilirmiyim
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben hepsine sorar aynı marka en uygun neresi ise oradan alırım
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cesijames
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkür ederim .
sevgiyle kal |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |