![]() |
|
OBD2 Verileri(Resimli) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2022 Saat 20:21 |
merhaba bugün elime geçen v1.5 elm327 ile araç bağlantısı yaptım.program olarak torque pro kullandım.5 adet hata buldu fakat temizledikten sonra kısa bir sürüş yaptım hata çıkmadı(alt oksijen sensörü bozuk biliyorum) iki tane resim ekledim yorumlamanızı bekliyorum ben pek anlamıyorum.aracımda ciddi anlamda çekiş düşüklüğü var.oksijen sensörünün voltaj değerini nerden göreceğimi bulamadım.bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
|
|
![]() |
|
ByYlmzZz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Aralık 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 144 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yok mu yorumlayacak ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |