![]() |
|
P0011 ve P0420 arıza kodları hk. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 308 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2022 Saat 17:36 |
Mart ayında 308 1.6 vti aldım araç 154.000 km’de şuan ve LPG hiç takılmamış. Aldıktan bir kaç gün sonra antipollution faulty uyarısı verdi. Adettendir yeni alınan aracın bakımları yapılır bende kafam rahat etsin diyerek yağ bakımlarını ve triger zincir setini değiştirdim. Öndeki elektrovanayı temizlettim. Motor yağını da kaliteli olduğunu düşündüğüm Shell’ Helix 5/30 koydurdum.(3000 km oldu bakımlar yapılalı) Dün farkettim ki yaklaşık 1.5 lt yağ eksik antipollution faulty uyarısı ve motor arıza lambası sürekli yanıyor Araç duman atıyor egzostan koku geliyor. elm327 ile bağlandığımda P0011 ve P0420 arızası gözüküyor Aracın elektrovanasını değiştirip katalizör temizliği yapılsa sorunum çözülür mü? Tecrübeli arkadaşların fikirlerine ihtiyacım var
Düzenleyen oktan24 - 22 Mayıs 2022 Saat 17:41 |
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 308 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracın elektrovanasını değiştirdim duman atma kesildi antipollution faulty uyarısı artık vermiyor ve çekişi arttı gibi hissediyorum
Yağ eksiltme durumunu gözlemliyorum Şuan herşey normale döndü gibi
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : Belirtilmemiş Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2021 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
Bu araçlarda yağ eksiltme normal diye biliyorum. Bin kmde 1 litre civarı galiba. Diğer borun için de geçmiş olsun.
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() Yaşı : Belirtilmemiş Aracı : 207 Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2022 Konum: GAZİANTEP Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tyanaarge
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hangi parçayı değiştiniz tam net parça adı ,yeri vs belirtirmisiniz aynı sorun bendede var şimdiden teşekkürler..
|
1628924280 nolu parça elektrovana diye geçiyor araçta 2 adet var bir önde bir arkada olmak üzere ben öndekini değiştirdim diğerini temizlettim hocam
|
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |