|
301 ROLANTE ARIZASI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
mustafaoncu
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Mayıs 2022 Konum: KÜTAHYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mustafaoncu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Mayıs 2022 Saat 16:30 |
merhabalar peugeot ailesine yeni katıldım 20 binde 301 1,2 vti benzinli araç aldım araçta lpg yeni takıldı. lakin araç benzinde iken sabah ilk çalıştırmada rolanti düşüyor motor stop edecek gibi olup tekrar toparlıyor 5 dakika sonra sorun geçiyor. lpg iken hiç bir sıkıntı yok. benzide iken bu sorun var . hatta lpg kapattım bir hafta böyle gezdim aynı sıkıntı oldu depo full dolu sizce neden olabilir. 7000 TL MASRAF ETTİM SORUN DEVAM EDİYOR. 05067211660
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
lpg taktırmadan önce bu sorun yoksa problem lpg sisteminde hocam. lpg enjektörleri elektrik benzin enjektörlerinden alılar elektrik tesisatında bir sıkıntı olabilir. yada lpg montajı düzğün yapılmadığı için bu problemle kaşılaşıyor olabilirsiniz.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |