![]() |
|
Baskı Balata |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2022 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mayıs 2022 Saat 00:33 |
Herkese merhabalar..
Öncelikle foruma ilk kez katıldım ve ilk aracımı geçen hafta satın aldım. (206 1.4 benzin) Exper raporunda baskı Balata orta seviyede çıktı bende hemen değiştirmek istemedim ama farkettim ki normalinden biraz yukarıda kavrıyor. Benzinli olmasına rağmen kendini ileri atıyor istop etmiyor araba. Sizce değiştirmeli miyim 1-2 ay daha gider mi ? Fiyat konusunda da yakın zamanda değiştiren varsa bilgi verirse sevinirim.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
MErhabalar idare eder kardeşim sıkıntı olmaz. ortalama 1500-2000 tl civarı tutar diye düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
bilal67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mayıs 2022 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim 🙏🏻
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |