![]() |
|
Araç stop ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jackal300 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackal300
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Nisan 2022 Saat 22:30 |
https://www.hizliresim.com/ceillf0
resimdeki hata kodları çıkıyor krank sensörü veya map sensöründen olabilirmi araca marş basıyorum stop ediyor 4 5 kere denedim aynı direk lpgde çalıştırdım aynı benzinde denedim aynı gaz verip deniyorum gene stop ediyor Araç peugeot 206 sedan 1.4 comfort 8valf 2009 model benzin lpg |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hocam iyi bir ustaya gidin. aracın triger sentesine baksın ve subap ayarı yapsın. oksijen sensörü arızalı dediğiniz gibi krank sensörüde arızalı muhtemelen. orjinal yazılımla daha net bilgi sahibi olabilirsiniz. ivedikte mass peugeot var 206 konusunda iyilerdir.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
jackal300 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2022 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jackal300
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yorumlar için teşekkürler obd cihazı takıp hata kodlarına tekrardan baktım injector 4 hatası geldi sanayide 4 numaralı benzin enjektörü değişimi yapıldı sorun düzeldi teşekkürler
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Problemin düzeldiğine sevindim.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |