![]() |
|
Led Sis Farı Ampulü Arızası ve Tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kacak61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2015 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Nisan 2022 Saat 23:17 |
Arkadaşlar merhaba
ben aracımı alığımda üzerinde led sis farı takılıydı ama bunlar sis farını açtığımda yanıp sönüyordu dörtlüler gibi.bunu çözdüremedim elektrikcilere en son beyin bunu arıa olarak algıladığına karar verdim uyumlu olmadığı için. Başına gelen oldumu nasıl çözüm uldunuz? Sis far ampulum resimdeki gibi PSX24W - H16 kodlu ürün . 207 uyumlu bildiğiniz güzel led varmı?
![]() |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ürünler canbus destegi var gibi gözüksede içindeki chipler kalitesiz olduğu için sıkıntı çıkartacaktır. Aracınızın yanmasına kadar sebep olabilir. standart ampulle devam edin.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |