Peugeot Türkiye Fan Club Peugeot Türkiye Fan Club Türkiye'nin en büyük Peugeot topluluğu Peugeot Yedek Parça www.pejo.com.tr Peugeot, Citroen, Opel ve DS yedek parça ile aksesuarları için mağazaya doğrudan geçiş yapabilirsiniz.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

koltuk ayar modülü hk.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
serhan41 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serhan41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Konu: koltuk ayar modülü hk.
    Gönderim Zamanı: 03 Nisan 2022 Saat 16:01
Arkadaşlar iyi pazarlar, aşağıdaki fotoğrafta bulunan koltuk ayar devresi veya modülü isim olarak bilmiyorum, internette de bulamadım açıkçası,  bunu temin edebileceğim bir yer biliyorsanız sevinirim.  Benim aracımdaki koltuk diklik ayar kısmı yok kablolarının ucundan kesilmiş modül kısmı yok maalesef. 
Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş var ise sevinirim...

Yukarı Dön
Sponsor Bağlantısı

Yukarı Dön
ibanezjs1200 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ibanezjs1200 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2022 Saat 12:36
Garaj 58 diye bir elektrikçi var maslakta. Ben başka problem için gitmiştim halletmişlerdi. Telefonu bu  0533 522 92 46
Yukarı Dön
serhan41 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serhan41 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Doğrudan Bağlantısı Gönderim Zamanı: 05 Nisan 2022 Saat 17:48
Çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Foruma Git Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.