|
Peugeot 508 yol bilgisayarı kendiliğinden sıfırlan |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Cwn
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Mart 2022 Konum: Ağrı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mart 2022 Saat 14:57 |
Arkadaşlar merhabalar.
Araştırma sonucu birşey bulamadığım için mecburen artık buraya yazmam mecburi oldu. Belki daha önce bu sorunla karşılaşan ve çözüm bulan arkadaşlar olmuştur. Ağrıdan Antalya istikametine doğru giderken yol bilgisayarını sıfırladım. Ancak Tatvan a geldiğimde ışıklarda start stop devreye girmesiyle arac birden sarsıntılı bir şekilde stop etti ve göstergeler ve yol bilgisayarı saat dahil olmak üzere sıfırlandı. Daha sonra Gaziantep te aracı stop ederken sarsıntılı bir şekilde stop etmesiyle beraber yol bilgisayarı ve saat bir önceki km de normal duruma sıfırlandı Yani araç normal bir şekilde stop ettiğinde kayıt altına aldığı km ye tekrar geri döndü. Bu nedenle ben yaptığım yolu aracın yakıt değerini hesaplayamadim. Mersin'de özel servise bu sorunu sorduğumda BSI beyni arızalı olabilir bunun için yazılım atılır olmazsa yeni bir beyin takılması gerekir söylendi. . Umarım bu durumu yaşamazsınız. Eğer bu sorun ile karşılaşan arkadaşlar veya bununla alakalı bir sorun ile karşılaşan arkadaşlar var şişe ne gibi bir çözüm yapmam konusunda yardımcı olursa çok sevinirim Şimdiden çok teşekkür ederim herkese
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Öncelikle hocam akünüzü ve şarj durumunu ölçtürün. sonra star stop beyni soketlerini kontrol ettirin. sıfırlama demek bir yerlerde şase almış yada oksikten dolayı düşünüyorum.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |