![]() |
|
206 BEYİN SORUNU |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yunusalidem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunusalidem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2022 Saat 09:55 |
Arkadaşlar merhabalar,
2004 model 1.4 HDI Peugeot 206 sahibiyim. Bursalıyım. Araç seyir halinde iken motor arıza lambası yaktı ve göstergede ki ibrelerin hepsi sıfıra düştü. Daha sonra kenara çekip yağ ve kontrolü yaptım sıkıntısı yok. Kontak aç kapa yaptığımda ; Motor arıza, el freni ve akü lambası sürekli yanıp kaldı ve aracın far, radyo, klima, silecek, ekran gibi bütün elektronik aksamlar çalışmıyor. Aracın çalışmasında sıkıntı yok. Elektrikçiye götürdüm akü ve şarjında değerleri normal çıktı. Beyinciye götürdüğümde BSI beyni su almış, hatta bu araba daha önce de böyle bir işlem görmüş ki immobilizer iptal edilmiş olduğunu söyledi. Beyni onarma yoluna gidileceğini veya olmazsa çıkma beyin ile değişim olacağını söyledi. Daha önce başına gelen oldu mu acaba bu tarz beyin problemi ? |
|
Yunus Ali DEMİROĞLU
Otomotiv Mühendisi |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar hocam.
Eğer usta iyise doğru söylüyorsa dedikleri doğru genelde bu tip sorunlar bsı den kaynaklı olur.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
yunusalidem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunusalidem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustayı yeni buldum emin olamadım, araştırmaların neticesinde tekrardan iyi bir elektrikçiye sigortaların hepsini kontrol ettirdikten sonra BSI müdahale ettireceğim gibi duruyor.
|
|
Yunus Ali DEMİROĞLU
Otomotiv Mühendisi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |