![]() |
|
FAR SEÇİMİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
heavyburak26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2020 Konum: manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı heavyburak26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Mart 2022 Saat 11:10 |
instagram da "ertpeugeot" syfası var . ben oradançift mercekli olanı almıştım. gayet hoş bir görüntüsü var
|
|
![]() |
|
bahadir63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadir63
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek mercekli far seti 2300tl ve bir süre sonra merceklerin içi kararma yaptığı için yayılan ışık çok düşüyormuş böyle bir durum söz konusu mu? MerceklerinTemizlenmesi çok masraflı mı? Bir de önerdiğiniz ds2 ampüller muayeneden geçer mi?
Düzenleyen bahadir63 - 12 Mart 2022 Saat 01:18 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ayfar almada kardeşim onunda aydınlatması çok kötü.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Bi_ince ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Mayıs 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ya depo kullanın ya da ayfar bunların dışında çok iyi bir görüş istiyorsanız tek mercekli yaptırın farcıya ds2 ampul takın
|
|
![]() |
|
bahadir63 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadir63
Tek mercekli aşağıdaki model hakkında bilginiz var mıdır?
Düzenleyen bahadir63 - 06 Mart 2022 Saat 17:52 |
|
![]() |
|
tsufrankwoli ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ağustos 2015 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tsufrankwoli
İran farlar öndeki flexi ler yüzünden aydınlatması zayıf, ancak aracın üstünde eski bir yan sanayi varsa çok fark olmaz, eğer orijinal varsa, ayfar ya da depo kullanın. Depo eski orijinal üreticidir. Şuan 2 bin tl civarı, ayfar yerli malı bin tl civarı satılıyor, seçim size kalmış.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bahadir63
Merhabalar aracıma yeni far seti almak istiyorum farlarının dişlileri gitmiş (bakan usta bu şekilde tabir etti) o yüzden ayar yaptıramadım ve karanlık yollarda gerçekten sıkıntı yaşıyorum ayrıca sağ far çatlak ve buğulu. İşime yarayacak görüşümü kaliteli hale getirecek birşey almak istiyorum bunun için önemli olan aldığımız far seti midir yoksa önemli olan takılan ampüller midir?
Linkteki far seti gerçekten çok güzel görünüyor ama görüşümü iyileştirmeyecekse standart olanlara bakacağım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |