![]() |
|
2 bin 3bin devir arası silkeleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
buraKaan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2022 Konum: SAMSUN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2022 Saat 19:13 |
Arkadaşlar saygılar. Aracımda 2000 - 3000 devir arası silkeleme var. Çözümü nedir. bujileri değiştirdim 2 kez de gaz ayarı yapıldı. Silindir kapak contası değişimi yaptırdım, Subap ayarıda yapılmıs conta işleminde. Sürekli yapmıyor. Kalkışlarımda bi sorun yok. Üstüne gidersem gaz yemiyor diye bu sefer benzine atıyor kendini. Konuyla ilgili izleyeceğim yol nedir. Bobin dediler ama bobinden olsa yüksek devirdede yapar diye düşünüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle benzinde bir süre kullan eğer aynı şikayetler yoksa . sorun lpg sisteminde muhtemelen kontrol edilecek kısımlar lpg enjektörleri - lpg beyni (regülatör)
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |