|
peugeot 206 otomatik motor ısınınca tekliyor |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
umut1001
1. Vites Kayıt Tarihi: 24 Kasım 2016 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Şubat 2022 Saat 13:16 |
Merhaba arkadaşlar.Motor sabah çocuğu okula bırakınca gayet iyi çalışıyor.Isınınca tekleme gaz yememe sorunu baş gösteriyor. Krank sensörü değiştim.Ateşleme bobini değiştim. Sorun yine aynı devam ediyor. Tamirci beyinciye gönderdim dedi.Sanırım 4. enjektöre elektrik gelmiyormuş. 2500-3000 arası tutar diye düşünüyorlar. Ne önerirsiniz? Tamir ettirmek istiyorum beyni.İkinci el beyin alınca zaten ileride o da problem çıkarabilir.Videoya bakınız.Tşkler
|
|
sonerkyl
MODERATOR Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Merhabalar. ateşleme bobini değişince bujiler değişmesi iyi olurdu hocam. ısındıktan sonra yapması benzin ejektörlerinden kaynalıda olabilir. 4 enjektöre elektrik gelmiyormuş kesin bilgimi soket sökülüp kontrol edildimi.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |