![]() |
|
elektrik sorunu yardımm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 42 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2021 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Şubat 2022 Saat 08:56 |
![]() |
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17088 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar. sorun muhtemelen aracın elektrik şaselerinde gibi şarj dinamosu konjektörü değişimi yapıldımı peki direk nasıl beyine baglamışlar işi anlamadım. açıkcası benim tavsiyem iyi bir oto elektrikçi bulmak ve özellikle peugeot araçları bilen. Kaçak yok diyorda akü neden boşalıyor usta işi bilmiyor.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 31 Aracı : Peugeot 206 Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2022 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunusalidem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Şarj dinamosuna bakılmadı mı hiç ?
|
|
Yunus Ali DEMİROĞLU
Otomotiv Mühendisi |
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Yaşı : 52 Aracı : Peugeot 307 XR Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
aynı problem bende de vardı şarj dinamosu içindeki bazı devreler değişince düzeldi
|
![]() ![]() 1. Vites ![]() ![]() Yaşı : 42 Aracı : 206 Kayıt Tarihi: 02 Mart 2021 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
aracım yaklaşık 2.5 ay serviste yattı ancak çözülemedi . bana sigorta kutusu değişmei parca yok deyip aracı verdiler. şimdi iki gün kullanmazsam akü boşalıyor. öncelikle sarj dinamosu demişsiniz ama arac kapalı iken akü desarj oluyor dinamo olabilir mi yine de ?
ayrıca bildiğiniz iyi bir servis var mı ? kimse bulamıyor. şu an ertesi gün kullanmayacaksam akü kutup basını söküyorum aracı parkederken . ya dabana bir yol önerir misiniz ?
|
sorunum hala çözülmedi . izmir arkas çiğli servise götürdüm durum değişmedi . çiğlide ata servise götürdüm yine bulunamadı. bana araç elektriğinden anlayan iyi bir servis önerebilir misiniz ?
Arabamın başka hiç bir problemi yok ancak elektrik kacagı bir türlü çözülemiyor.
|
![]() ![]() MODERATOR ![]() ![]() Yaşı : 39 Aracı : Scenic 2.0 16v Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17088 |
ankarada olsaydınız usta tavsiye ederdim ancak izmirde malesef yok. ama bulunmayacak bir bir sorun değil iyi bir usta çözmesi lazım.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |