![]() |
|
LÜTFEN YARDIM EDİN. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cankat03 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2022 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2022 Saat 00:38 |
Arkadaşlar herkeze iyi forumlar.
206 xt otomatik pejo aracına sahibim. Aracımda klasik kar ve spor modu yanıp sönme sorunu yaşıyorum. Aracım çalıştığında yürüyor ama ufak rampa veya biraz hızlandıktan sonra ki özellikle rampada kar ve spor modu yanıp sönüyor yavaşlayınca devir yiyor ama yürümüyor devir saati artıyor yani kontak kapatıp geri açtığımda devam ediyorum sorunsuz sonra yine aynısını yaşıyorum. Şanzımancıya gittim kafadan 15-16 bin TL fiyat çekti başka bir yere gittim selenoid valfi olabilir mi dediğim an onunla asla alakası olamaz cevabını alıyorum. Forumlara baktığım kadarıyla herkes çözmüş sorununu bana böyle cevap veriyorlar hemen revize edilmesi gerekiyor diyorlar 9-10 en dip fiyat veriyorlar. Lütfen bilen yaşayan arkadaşların cevaplarını bekliyorum. Benim gibi ustalardan cevap alanlar oldu mu? Olduysa nasıl bir yol izledi? Teşekkür ederim şimdiden
Düzenleyen cankat03 - 08 Şubat 2022 Saat 00:38 |
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Orjinal Cihaza bağlayıp bakmak gerekiyor. Eğer basınçla ilgili hata veriyorsa selenoid arızası vardır. Kavrama ile ilgiliyse revizyon gerektirebilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |