![]() |
|
307 Gaz Kesme Tekleme Stop Etme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
redbul2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redbul2626
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2022 Saat 15:53 |
Arabam Peugeot 307 XSI
Herşey normalken işten eve geldim sabah kalkıp aracı çalıştırdığımda bambaşka bir arabayla karşılaştım Aracın motoru sallantılı cok değişik bir sesle calışıyordu makınaya bağlandığında 3-4 arıza kodu verdi Sırasıyla 1 Bujiler Orjinallerle Değişti 2 Bobin Sıfır Değişti 3 Oksijen Sensörü Değişti 4 Boğaz Kelebeği Değişti Sorun cözülmedi Araba kötü calışıyor sallantılı yolda giderken birden gaz yemiyor stop edip tekrar çalıştırınca kendine geliyor devir 1 üstünde 1 altına inince sallantili bir sekilde stop etcek gibi oluyor yolda giderken 3 den 2 ye cekip yavaslarken ya durmadan yada durdugunda stop ediyor ne yapsam cozum bulamadim yardimci olacak arkadas var ise beni cok mutlu eder Suan beyin ile ilgili bir ustada beyindede bir anormallik cikmadi ve hala sorun cozülmedi
|
|
![]() |
|
redbul2626 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Temmuz 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı redbul2626
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |