![]() |
|
KİLİTLİ KALDI |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leventhh ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2022 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ocak 2022 Saat 11:46 |
207 1.4 HDi model arabam kilitli kaldı. Kumandadan normal kilitledim 2 saat sonra açılmadı. Kuman pilini değiştirdim kumanda ışığı yanıyor ama açmıyor, iki anahtarla da açamıyorum. Anahtar dönüyor ama açılmıyor. Başına gelen varmı napabilirim?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uzun süre kapı kilitleri kullanılmadığı için bu sorun olabiliyor. pil değişimler araç kumandayı tanımaya nadirde olsa. kumandanın tekrardan araca tanıtılması lazım. tabi kapılar açılmadığı için oto anahtarcı çağırmanız gerekecek malesef.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |