|
Teyp Arıyorum !! |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Şubat 2009 Saat 12:46 |
anfı cıkıslı sub bass kontrollu guzel bı teyp arıyorum arkadaslar bu ay almaya karar verdım .. temız 2.el yada sıfır olabılır ..pionerr - kenwood - sony olabılır..150-200 arası..
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kol kumandası traş olur !
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
olsun abı yaa tesısat yapıcam araca :):)
|
|
hasimayaz
3. Vites P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kol kumadasını pionner lara uyarlamak için yöntmim var.. ama önce bir pioneer lazım :) :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
:):) kenwood olcak buyuh ıhtımal.. |
|
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben teybimi satıyorum kanka double alıcam 250 ytl.. 2 hafta önce aldım.. KDC-5041 Kenwood..
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
suan 250 tl ye pionerr 5900 var kardesım fıyat bıraz yuksek geldı bana kenwood ıcın .. eklıfın ıcın tskler
Düzenleyen EmRaH - 22 Şubat 2009 Saat 19:58 |
|
uc9096
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2008 Konum: Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
peki kanka sen bilirsin..
|
|
! 34 Uc9096 !
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |