![]() |
|
2009 308cc ye rcz motoru uyarmı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Samet____42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet____42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2021 Saat 13:35 |
Herkese merhabalar ismim Samet. peugeot 2009 model 308cc 1.6 thp motor (140beygir) aracım var cok temiz ve 120000km de olmasına rağmen ne yazık ki yatak sarmış pistonun birisi zarar görmüş bu araclara revizyon yaptırmak baya pahalı bi işlem onu yaptırmak yerine sıfır motor alma düşündüm ancak bunun sıfır motorunu bulamadım fakat birkac usta RCZ motoru ile bu aracın motorunın aynı olduğunu söylediler iyice araştırmamı detaylandırınca birtek motor bloğundaki yağ ve ısı esenjöründe farklılık varmış ve buda yapılabilir birşeymiş. Yani kısacası benim aracıma rcz 1.6thp 156beygır motor olurmu?
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
olur hocam neden olmasın motor yapısı %98 aynı ufak bir kaç detay var sadece. birde aracın motor kodu ne sizin acaba
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Samet____42 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2021 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Samet____42
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende olacağını düşünüyorum abi fakat adam akılı bilen yok bende baya araştırdm. Motorun yanında değilim ama EP6DT olması gerek ruhsata 103KW yazıyor buda 140beygir oluyor. Peugeot un bu arabalarda ürettiği ilk motormuş farklılıklar var demişsiniz yardımcı olursanız çok sevinirim ve karşılığını ödemek isterim. bilen yok sureklı kendım araştırıp bır sonuc bulmaya çalışıyorum
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |