|
207 bsi arızası |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Tayfunbas
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Aralık 2021 Konum: Kıbrıs Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Tayfunbas
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2021 Saat 18:52 |
Merhabalar aracım yolda giderken bir anda stop etti ve marşa bastıgımda marş hiç yoktu elektirik vardı ama sonra bir saat sonra arabanın yanıma gittiğimde araba hiç bir şey yokmuş gibi çalıştı benzinciyr gittim yine çalıştı 2 km yol gittikten sonra yine stop etti ama bu sefer her stop ettiginde çalıştı srabayı evin yakınında bir yere bıraktım ve yine hiç marş yoktu ve akü ışıgı yanıp sönüyordu ve marş yine yoktu gece arabanın yanına yine geldim yine tek marş sıkıntısız çalıştı sabah arabayı sanayiye götürürken yine çalıştı ve sanayiye kadar srop etmedi sanayide stop etti marşı iki üç dönmede aldı elektirikçinin önüne gelince yüne gitti ve yine marş yoktu elektirikçi şarj dinamosu vs olmadıgını sorunun bsiden oldugunu söylüyor daha önce böyle bir şey yaşayan oldu mu olduysa ne gibi çözüm buldunuz araba bir haftadır yatıyor ve artık sinirim çok bozuldu bi yardımcı olurdanız sevinirim
|
|
metehan0611
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2024 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı metehan0611
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
benzer problem bende de var. çözebildiniz mi acaba ?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |