![]() |
|
Termostat Problemi ve Su kaçağı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ercan 207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ercan 207
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Aralık 2021 Saat 21:41 |
Merhabalar herkese. Geçen aracımı ustaya götürdüm ve motorun alt kısmında su izi ve küf gördüğünü söyledi termostat değişmesi gerekir dedi. Su kaçağı olursa bakalım tekrar dedi. Şimdi 2 aydır yarım litre gibi bir kaçak olduğunu fark ettim. Bu sorun gerçekten termostat değişmesini mı gerektirir bilen var mı acaba teşekkür ederim
|
|
![]() |
|
AdemUsta1 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 21 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AdemUsta1
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba kaçak termostat civarindaysa tabiki değişmesi gerekir iyi günler :)
|
|
![]() |
|
Ercan 207 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ercan 207
Teşekkür ederim. Bugün ustaya gittim ve değiştirdim.
|
|
![]() |
|
skystar316 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2019 Konum: KASTAMONU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı skystar316
Bende bugün değiştirdim. Uygun termostatı bulmak zor oldu. Uç kısımları bazısının uzun bazısın kısa. Ford araca uygun olan bir termostat (650 tl)taktırdım eskisini aynısı idi. Orjinal diye internetten güvendiğim yerden aldığım ( 320 tl ) termostat uymadı . 100 de işçilik verdim. Siz ne kadara değiştiniz acaba?
1.4 hdi 207 2009 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |