![]() |
|
egzoz sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sametmutlu2958 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sametmutlu2958
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Kasım 2021 Saat 10:49 |
Kat var aracta kattan sonra dümdüz boru geliyor ortaya veya sona bitene susturucu ile muayeneden geçme olasılığım var mı acaba
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhabalar ,
Susturucu ve katalizör yoksa muayneden geçmeyebilir. son dönemlerde çok sıkıntı çıkarıyorlar.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
Sametmutlu2958 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sametmutlu2958
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle herkese selamlar, aranıza yeni katıldım konuyu formda aradım bulamadım daha önce açılmışsa affola.
bir kaç gün sonra 2000 model 1.6 xs 206 alacagım sorum şu şekilde aracı alacagım kişi araçta düz boru var dedi sanırsam susturucular yok bu modellerde kaç tane susturucu oluyo? Aracın 4 5 ay sonra muayenesi var alacagım kişi bu şekilde bir önceki muayeneden geçtigini söyledi bu şekilde geçebilir miyim. cevaplar için çok teşekkürler.. herkese bol selamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |