![]() |
|
Acil yardım istiyorum..!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Kasım 2021 Saat 18:05 |
Lütfen yardım edin 2017 model Peugeot 301aracımda arıza lambası yanıp yanıp duruyor sebebini bulamıyoruz götürmediğim yer kalmadı çözebilen yok bütün hortumlara baktık sökmediğimiz yer kalmadı hiç Bi sorun yok 3 gün normal gidiyor 4.gün sebepsiz yere arızayı yakıyor motorucunun söylediği ve elektrikçinin söylediği Bi yerden hava alıyor lütfen yardım edin turbo hortumları boğaz kelebek hortumunu komple döktük yırtık pırtık patlak çatlak hiç bişey yok arabadan soğudum lütfen yardım.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Qaldreeg ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Nisan 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sensörler komple temizlendi mi?
Düzenleyen Qaldreeg - 14 Kasım 2021 Saat 22:12 |
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Bence sorun motor siğorta kutusu yada bsı olabilir hocam. TAhminimce siz yada daha önceki sahibi motor yıkama yaptırdımı araçta.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
|
berate38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Şubat 2021 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
İlginiz alakanız için teşekkür ederim başına gelebilecek arkadaşlar için konuşuyorum peugeot özel servisi işlem için 500 lira para istedi orjinal cihaza bağlattım ve araştırdığım da bi kaç sensör ve egr olarak verdi arızayı kolları sıvadım işe koyuldum egrnin üstünde 2 tane civatayı söktükten sonra temizlik yaptım bolca balata spreyi ile yıkadım arka kapağını açıp içini yağladım sonra geri taktım ve araca egr adaptasyonu yaptırdım böylelikle 500 tl verip arızaların çözülmesi için bir çok parçayı değiştireceğime 2 balata spreyi ve adaptasyon ücretiyle 70 liraya çözmüş oldum duyurulur.
|
|
![]() |
|
sonerkyl ![]() MODERATOR ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2015 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17106 |
Valla helal olsun hocam elinize sağlık egr bu kadar fazla arıza koduna sebep olmasıda çok garip neyse önemli olan sonuca ulaşmanız. bİlgilendirme için teşekküerler.
|
|
Peugeot 106 1.4 (1997)
Renault Scenic 2.0 16v (2000) 308 1.6 vti (2012) 206 1.4 FEVER (2007) Kötü Araç Yoktur. Bakımsız Araç Vardır. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |