|
3008 sağ ön silecek bağlantısı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
yaren2010
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Ekim 2019 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yaren2010
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2021 Saat 21:12 |
Değerli forum üyeleri. Acil yardım. 2010 3008 arabamın sağ ön amerisör üst takozum patladı. Sorun patlamasından sonra bağlantı mili yuları çıktı ve sağ ön silgeç soketini kırdı. Silgeç kendi kendine çalışmaya başladı. Başıma istanbulda iken geldi usta takozu değiştirdi silegeç soketini değiştirdi ve düzeldi. Yaklaşık 8 ay sonra yine geldi fakat bu kez şırnakta çalışıyorum. Usta bağlantıları farklımı yaptı bilemiyorum silgeç arızalı dedi. Ama silgeçler çalışıyordu. Bende soketi bi şekilde buldum kablo renkleri farklı. Usta biraz yabancı bu konuya. Kendim bağlayıp denemek sonra silgeç motoru spariş vermek istiyorum. Sadece sağ ön silgece giren 4 kablonun sırası lazım. Ters bi bağlantı yapmamak için. Yada 3008i olan bir hayırsever foto atabilir mi?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |