![]() |
|
Peugeot 206 otomatik şanzıman vites geçmiyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesutaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2021 Saat 12:56 |
2004 model aracım peugeot 206 1.4 benzinli otomatik vites . lpg yok. 4 vites arabam. arabayı çalıştırırken sorun yok 1 ve 2. vites geçişlerinde hissettirmeden geçiyor .ama 2. vitesten 3 e geçişlerde geç geçiyor hatta geçmiyor vites atmıyor. 5 bin devire kadar geliyor hala geçmiyor ama ayığım gazdan çekince bidaha gaza yüklenince ozaman atıyor. 60-- 70 km hızda gidirken araba 3. viteste zorda olsa geçiyor. yokuşta asla kaydırma yapmıyor hatta kendi gidiyor araba. uzun yolda araba 4 . viteste oluyor hızım 140 km civarında iken devir ise 4 binde oluyor . aracın göstergesi 210 km. bu bahsettiğim hızda 130- 140 - 150 km ile giderken gaza biraz daha yüklenince devir birden bire değişiyor 6 bine çıkıyor sonra 3 bine iniyor aniden . bu şekilde yolculuk yaptım hep. yardım ve fiyat talep ediyorum. Kimi usta şanzıman da sorun var diyor.. Kimi usta şanzıman da sorun yon map maf sensörü ve gaz pedalı sensörü olabilir hata diyor.. Şanzımanın da balatasında sorun var olabilir diyor bazı ustalar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |