![]() |
|
307 Sorunları-İlk Arabası Olacak Birine Tavsiyeler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ottokhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2021 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Eylül 2021 Saat 15:14 |
Merhabalar,
307 leri uzun zamandır takip ediyorum ve çok beğeniyorum. Şimdilerde araba almak istiyorum ve ilk arabam olacak. Bütçem ancak ağır hasar kayıtlı 307 lere yetiyor. Çevremdeki birkaç kişiye danıştım. Ağır hasarı nerden aldığı önemli dediler, yani kesinlikle alınmaz demediler. Birkaç kişide, eski araba alırsan sanayiden çıkamassan gibi şeyler söylediler. 2004-2006 arası 307 almak istiyorum. Kronik sorunları nelerdir? Alırsam sanayiden çıkmama gibi bir durum olur mu? Pişman olur muyum? Tavsiyelerinizi bekliyorum bu konuda. Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bakımları düzgün yapılmış, kazadan sonra düzgün toplanmış bütün marka araçlar fazla sıkıntı çıkarmayacaktır. Fakat alacağın aracın 16 yaşında olacağını unutma birçok parçası miyadını doldurmak üzere olan araç olacaktır. Dediğim gibi alacağın aracın sahibi zamanında değişmesi gereken parçaları değiştiyse kazadan sonra düzgün topladıysa problem yok. Ama yapmadıysa zamanla hepsi sırayla seni sanayiye götürüp beni değiştir diyecektir. Şimdiden hayırlı olsun
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |