![]() |
|
Vites Kutusu Arızası ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
emre_unal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eylül 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_unal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Eylül 2021 Saat 18:32 |
Herkese merhaba,
2009 model 308 1.6 HDI yarı otomatik aracımla aranıza katıldım. Yaklaşık 1 haftadır aracı kullanıyorum ve herhangi bir problem yaşamadım. Kullanım , hızlanma , vites geçişleri gayet güzel hatta uzun yolda keyif veriyor. Ancak bugün sabah aracı çalıştırmak için kontağı açtım, ekranda Vites Kutusu Arızalı uyarısı verdi, araç çalıştı ancak vitese geçmedi. Daha sonra aracı kapatıp biraz bekledim ve yeniden denedim ve araç hiç birşey yokmuş gibi çalıştı ve vitese geçti. Satın aldığım arkadaş baskı balata ve volantın değiştiğini söyledi, hatta faturaları da mevcut ancak neden böyle bir arıza verdi anlamadım. Bu durumu daha önce yaşayan var mı ? Araca henüz yabancıyım, sensör kaynaklı bir durum olmuş olabilir mi , ne yapmam gerekiyor ?
|
|
![]() |
|
rodrunner ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ağustos 2021 Konum: Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rodrunner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
En temiz sonuç cihaza bağlattırmanız.Bende 308 e yeni sahip oldum.Bu aracın güzel tarafı arıza verdiğinde kontağı kapatıp bir süre bekledikten sonra arızayı geçici de olsa sıfırlaması herhalde.
|
|
2008 Peugeot 1.6 VTI AL4
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |