![]() |
|
206 aracimda genel bir itekleme var yardım lütfen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Drmzemre26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Drmzemre26
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağustos 2021 Saat 03:20 |
Abilerim kardeşlerim cümleten selamın aleyküm.
Daha evvel yerli araçlarla sıkça deneyimlerim oldu ve ustalarım düze dayalı ustalardı ama şuan aldığım 206 beni ustasız bıraktı kime gittiysem bir türlü derdime derman olamadı ya anlattım anlamadı ya da para kolay kazanılıyor sanıldı. Uzun lafın kısası aracımda genel bir itekleme,sendeleme mevcut rölanti de vs. Hiç bir sorun yok ancak araba viteste yüksek devire çıktığı an sarsıntılı bir sekilde itekleme yapıyor ne hikmettir ki sanayiye gidince hiç bir ustanın ayağında yapmıyor ama günlük yoğun kullanımda her viteste mevcut yüksek hızda dahi yapıyor. Benzetmek isteyecek olursam da ıslak ve bozuk zeminde patinaj yaparcasına şiddetli bir ses ile birlikte sendeliyor. Bildiğim tek arızası torsiyon bakım istiyor onun dışında her şeyi elden geçti en azından bakıldı değişmesi gereken alt ve ön takım parçaları değişti. Sorunun ne olduğunu bilen ya da benzeri vakalar başına gelen varsa beni aydınlatırsa çok duacı olurum yemin olsun arabadan soğuttu beni şimdiden dikkate alan herkesten Allah razı olsun hayırlı sürüşler cümleten.🙏🙏
Düzenleyen Drmzemre26 - 31 Ağustos 2021 Saat 03:21 |
|
![]() |
|
Kadirclk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İtekleme olayı bende de vardı reis krank devir sensörüne bak arızalı olabilir
|
|
![]() |
|
Drmzemre26 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2021 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Drmzemre26
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir de ona baktırayim başkan daha evvel böyle bir şey diyen olamamıştı sağolasın 🙏
|
|
![]() |
|
Berkay Erdinç ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2019 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Berkay Erdinç
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yaşadığınız il neresi bilmiyorum fakat sanayideki sök tak tamirciler değilde bu tarz arızalarla ilgilenen elektromekanikçilere gösterirseniz sorunu çok basit çözerseniz.izmir yada yakın ilçelerdeyseniz yardımcı olabilirim size.
Aracınız benzinli mi dizel mi belirtmemişsiniz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |