![]() |
|
206 XT OTO ŞANZIMAN |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaybeys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2020 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Ağustos 2021 Saat 21:38 |
2001 model 110’luk otomatik şanzıman 157.000 de araç alınır mı vitesleri sıkıntı çıkarır mı kullanan var mı ne gibi arızıza çıkarıyorlar almaya değer mi vardır bilgi verebilir mi kullanıcı arkadaşlar.
Araç linkinide paylaşacağım boya takıntım yok değişen olmasından sıkıntım yok kız arkadaşıma alacağım. Şase sağlam olsun direkler sağlam olsun yağ kaçırmasın şanzıman iyi olsun yeterli expere sokacağım zaten |
|
![]() |
|
muzzy35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2019 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 287 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Dostum bu soruya cevap vermek pek doğru olmaz öncelikle hayırlısı olsun inşallah sıkıntısı yoktur
Olay sıkıntı çıkarmasından ziyade sıkıntısı var mı yok mu onu bilmek lazım bakımını zamanında yapıp sakin kullanımda problemi olmayan araç kolay kolay sıkıntı çıkarmaz. Mümkünse şanzıman için en az 15 20 dk aracı şehir içinde kullanmanızı tavsiye ederim dyno testte çok anlaşılacağını düşünmüyorum genelde bu şanzımanlarda ısınınca korumaya geçme ve vuruntu şikayetleri çoktur onu gör öncesinde |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |