![]() |
|
Hız sabitleme ve gösterge kadranı değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Oaytekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ağustos 2021 Saat 02:58 |
Merhabalar dostlar, 2007 1.6 Comfort paket 407 sahibiyim. Aracımda hız sabitleme malesef yok. Yokluğunu çok hissetmemekle beraber olması durumunda aracımın lezzetinin artacağını düşündüğümden internetten kol fiyatlarına baktım. 3 yıl kadar önce baktığımda 100-120TL gibiydi. 3 yılda dolar sebebiyle diğer pek çok parçada fiyatlar katlanmışken onun da fiyatı uçmuştur diyordum ki 200TL civarı bulunabildiğini gördüm. Sormak istediğim bu kollar standart mı yoksa şase numarasına göre uyumlu -uyumsuz çıkma olasılığı var mı ? Yani internetten sipariş verip planeti olan bir serviste aktive ettirmek yeterli olacak mı ? Şase dışında sipariş vermeden araçta kontrol etmem gereken bir nokta var mı uyumu netleştirmek açısından. Bu arada benim hız gösterge panelim eski tip lambalı ikazlı tek satır ekranlı olandan.
![]() Üst nesil bilgi ekranlı ve yağ ısı göstergesinin de olduğu kadranla değiştirsem uyumlu şekilde çalışır mı ? ![]() Kontrol ettim iki tip panelin de soketleri aynı. Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
Düzenleyen Oaytekin - 17 Ağustos 2021 Saat 03:01 |
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
![]() |
|
baybaba ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mayıs 2013 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Mesajlar: 221 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben yıllar önce aşağıda linkini verdiğim kolu Partner Adventure 2.0 HDI aracıma almıştım, sorunsuz bir şekilde kullanıyorum
|
|
![]() |
|
Oaytekin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2012 Konum: Samsun/Atakum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Linkteki ürünü bozulan kol yerine mi aldınız yoksa olmayan aracınıza sıfırdan mı eklediniz ?
|
|
Nothing is real... Everything is permitted ...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |