![]() |
|
Anahtarım ile camları kapatamiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sauron ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2021 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2021 Saat 18:14 |
Merhaba sizce sebebi nedir anahtarımın sadece kasası değişti bu özelliği açmak için önce bir şey mi yapmamız lazı
|
|
![]() |
|
Mido5756 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2016 Konum: k.maraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 25 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kontağı açarken ön iki cam tuşunu aynı anda yukarı çekin ve 10 saniye bekleyin cam kaldırmayı aktif etmeniz gerekir
|
|
Ne Mutlu Türk'üm Diyene
|
|
![]() |
|
Halil_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2013 model Peugeot 508 aracım var,akşam aracıma binmek üzere anahtarla kumandadan açmak istedim fakat açılmadı.Manuel açmak için kapı kolundaki kapağı çıkarıp anahtarı soktuğumda yine açılmadı.Kapalı otoparkta klima motorlarının altındaydı aracım acaba motorların verdiği sıcaklık buna yol açmış olabilirmi diye düşündüm nedeni ise kışın Bolu’da eksi derece soğukta seyir halindeyken başka arızalar olmuş tamircimle konuştuğumda havadan dolayı olduğunu söylemiş ve aracımı sıcak bir otoparka çektiğinde sorun kalmamıştı acaba yine bir hava olayımı ? Kaldı ki anahtar piline baktırdım sağlam ve manuel olarakta açılmadı. Herkese hayırlı akşamlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |