![]() |
|
Katlanır Ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Alaybeys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2020 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Temmuz 2021 Saat 10:07 |
308 2009 model conford model aracım var aracıma orjinal elektrikli katlanır ayna aldım. Taktım fakat bi soket boşta kaldı oraya ne yakacağımı bilemedim. Trabzonda yaşıyorum burda bilgisayarı olan başka yok diye biliyorum serviste bilgisayardan açılacak döşeme sökülecek boş adam işi kim uğraşacak boş zamanda gel diye 2 ay oyaladı beni en sonda yapmayacağını söyledi. Nasıl yapabilirim modül alsam olur mu çalışır mı bir kaç yere sordum aracın menüsünde olmayabilir menüde yoksa modül takacaksın diyor aracın menüsüne nasıl bakacam nasıl takacağımı da bilmiyorum burdaki sanayilerde dolandım bulamadım da yapabilen farklı illerde yapabilen varsa oraya gitmeyi düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar. Aşağıdaki linke bak. 307 ye uygulamışlar. Belki sana yardımcı olabilirler. Yaparsan buraya yazmayı unutma lütfen. Kolay gelsin.
|
|
![]() |
|
Alaybeys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2020 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar 1 hafta oldu geç yazıyorum aynaları hallettim. Bilgisayarda var yok uğraşmadan gittim universal bir katlanır ayna modulü aldım herhangi bir elektrikçiye gittim 1 saattte taktı verdi.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |