![]() |
|
307 Ses sistemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bandit's ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ağustos 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2021 Saat 14:16 |
Selamlar. Ben orjinal kapı hoparlörlerini 3 yollu hoparlör ile değiştirdim 150 Watt. Arkaya Pandizot aldım 4 tane 150 watt Oval ( 2 sony-2 jvc) + amfi montajı yaptım. Kapı hoparlörleri yeterli geldiği için arka Pandizotu devreye almadım henüz.Orjinal teyp yerine Double cihaz bağlı ses gayet güzel geliyor.
|
|
Doğa'yı Hayvanı sevmeyen İnsan Sevmez !
|
|
![]() |
|
omerb ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ekim 2019 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 579 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Selamlar. En basiti 4 kapı hoparlörü eski orjinaller ise onları normal yeni nesil hoparlör ile değiştirmen. İmkanında olursa arka pandizota 2 oval takarsın. Keyif içinde dinlersin müziğini. Ama oval şart bence. Bass ve doygun ses veriyor. Teyp de önemli tabi. Ses çıkışı güçlü olmalı
|
|
![]() |
|
Ozandmn ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2021 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba arkadaşlar 307im için ses kalitesi öncelikli olacak şekilde bir ses sistemi yaptırmak istiyorum. Bas ve gümbür gümbür müzik yerine kaliteli birşey olsun derdindeyim. Bütçe 1000tl bununla alakalı önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |