![]() |
|
Acil yardım! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Enez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2021 Saat 02:23 |
Cevabınız için teşekkür ederim düzelmedi hala. Efb akü vardı ben agm akü taktırdım sadece.
|
|
![]() |
|
DeiviD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2019 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun şuan durum ne duzeldimi akü marka belirtmissiniz akü değişikliği mi yaptınız ? Akü amperi de olan dalgalanmaların elektronik arızalara yol açtığını elektrikçi arkadaşım söylemişti.Aklima ilk gelen o oldu acaba kutup başını bı sök tak yapsanız duzelirmi ? Sigortadan da kaynaklı birşey olabilir bilya değişikliği ile bı bağlantı kuramadım ben inşallah sorunu bulabilirsiniz
|
|
![]() |
|
Enez ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Temmuz 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar merhaba 2018 model allure 2008 im var start stop çalışmıyor ve anahtar işareti ile beraber motor arıza uyarısı çıkıyor ekranda. İlk kontak acista da motor arızası aracı tamir ettirin yazıyor ama bilgisayara bağlanınca bişey gorunmuyor gidişinde de problem yoktur. Sol ön bilyayi değiştirdikten sonra bunlar oldu neyden kaynaklanabilir başına gelen oldu mu, ne yapmam gerek. Serviste de randevu yoktur güvenilir usta var mı ?
![]() Düzenleyen Enez - 11 Temmuz 2021 Saat 13:48 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |