|
sunroof fitili |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
oates55
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Temmuz 2021 Saat 21:01 |
merhaba sunroof fitili tamamen yıpranmış kesinlikle kullanılmaz durumda acaba fitil takılabiliyor mu veya çözümü var mı şimdiden teşekkürler
Düzenleyen oates55 - 08 Ağustos 2021 Saat 20:13 |
|
oates55
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2014 Konum: konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadaşlar yazdığım gibi acaba fitil konusunda yardım alabilir miyim
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yıpranmış fitil ile birlikte Açma kapama anahtarıda arızalıydı.Araştırmalarım sonrası sıfırının 670 -800 civarında olduğunu çıkmasını ise 400 lira civarında olduğundan dolayı alamamıştım 1-2 aydır takip ettiğim aliexpress bugün vergiler dahil 240 liraya aldım. ihtiyacı olana duyurmak istedim.
|
|
oates55
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fitil sorununu çözmüştüm.bilgi vermek istedim. siyah silikon aldım.sunroof un kenarına 1 mm lik kadar bir sert plastiği sunrofun içine 1 cm kadar etrafında dönerek kalıp oluşturdum. ve silikonu sıktım kurudu sert plastiği çıkardım ve sunrofu yaklaşık 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum.su filan sızmıyor. fitil bulamadığım için böyle bir çözüm buldum orjinal gibi duruyor.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |