![]() |
|
Triger değişimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Erdem s.308 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erdem s.308
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haziran 2021 Saat 17:38 |
Merhaba bende 2011 1.6 vti otomatik 308 var bu araçların trigeri zincirmi ve kaç km de değişiyor bilgisi olan cvp verebilirmi.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
merhaba
trigerli en son ne zaman değiştiğini biliyormusunuz ?
|
|
![]() |
|
Erdem s.308 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Haziran 2021 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erdem s.308
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayır bilmiyorum ustama sordum zincir dedi ama emin olamadım ses gelmeden değişme dedi şıngırtı gelsin dedi ozaman değişirsin demişti
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
O zaman sizin dediğiniz zincir eksantrik zinciridir o pek değişen birşey degil ses gelmeye başladığı zaman motor kapağıda acılıp eksantrik subap kontrolüde yapıyorlar. Biraz masraf çıkaracağı için hepsi bir çıksın diye genelde ustalar erteliyorlar
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Erdem s.308
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |