![]() |
|
206 x line far sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Mesutaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2021 Saat 10:43 |
Arkadaşlar arabanın ön farları çok soluk ışık veriyor.. Lambasından mıdır yoksa far buğulu soluk olduğu için midir bilmiyorum ama farı söküp silsem iyice geçer mi sizce.. Ayrıca çok güçlü ışık istiyorum yani akşam gece önümü iyice aydınlatsın istiyorum.. Uzunlar yakıyorum öle gidiyorum yani akşam karanlıkta.. Gerçi uzunlar da iyi aydınlatmıyor. Yani demem o ki kaç watt lık far ışığı almam lazım sizce ve muayene den geçer mi bu durum..
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Far ayarı bozuksa ondan aydınlatmaz. Çok fark eder. Önce gidip far ayarı yaptırın düzelmezse başka yöntemlere bakarsınız.
|
|
![]() |
|
Mesutaslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2021 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Mesutaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nerden yapılır bu far ayarı ve ışık lamba ücreti nedir İstanbul da bilgimiz var mı
|
|
![]() |
|
talip206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla çoğu yerde yapıyorlar. Hatta belki denk gelmiştir far ayarı yapılır diye yazar. Çok ucuza yapılıyor 20 30 lira birşeydir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |